aanmelden als nieuwe klant

Wie o wie zit er achter Charl’s Toys?

Dat ben ik, Petra Paas! Voormalig marketing- en communicatiespecialist bij diverse organisaties en bedrijven (waaronder onze eigen winkel) en sinds 2015 de eigenaar van Charl’s Toys. In 2014 begon ik bij Charl’s Toys en per 1 januari 2015 nam ik het bedrijf over. Ik ben gestart met een deel van het assortiment van Charl’s Toys, waarbij de focus vooral lag op de succesvolle houten letters, de ridderartikelen en andere unieke producten.

PetraIn de afgelopen jaren heb ik nieuwe merken en producten toegevoegd aan het assortiment en de komende jaren zet ik dit verder door. Onder andere door toevoeging van nieuwe merken, maar ook met een doorontwikkeling vanuit het huidige assortiment. Bij de opname van nieuwe artikelen kijk ik altijd naar het onderscheidend vermogen, de kwaliteit en de prijsstelling. Het uitbreiden van het assortiment is een gestaag proces. Ik ben altijd op zoek naar vernieuwing, dus mocht je een leuk artikel tegen komen dan houd ik me van harte aanbevolen. Ik richt met hierbij niet alleen op hout, maar ook op andere materialen.

Een aantal zaken vind ik belangrijk, namelijk 

dat je je afspraken nakomt. Ik probeer er dan ook voor te zorgen dat de artikelen altijd op voorraad zijn (al is dat met de levertijden vanuit China niet altijd mogelijk) en dat bestellingen snel worden afgerond. Mocht je vragen hebben over een product of de levertijd, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

duurzaam ondernemen. Wij werken samen met een transporteur (DHL) die CO2-uitstoot en andere milieu-invloeden zoveel mogelijk probeert te beperken. Voor de verpakking van mijn zendingen hergebruiken wij zoveel mogelijk de dozen die wij van onze leveranciers ontvangen. Deze dozen gebruiken we ook voor de opvulling van pakketten. Tevens proberen wij het aantal pakketten altijd te minimaliseren om zo het gebruik van verpakkingsmiddelen zo optimaal mogelijk in te zetten.

iets terugdoen voor de maatschappij. Daarom is Charl’s Toys sponsor van de lokale speelgoedbank zodat wij kansarme kinderen toch in de gelegenheid kunnen stellen om met ons speelgoed te spelen.

plezierig en goed contact. Tegenwoordig gaan bijna alle bestellingen online waardoor het persoonlijke contact is verminderd. Ik vind het contact met mijn klanten wel erg belangrijk vandaar dat ik mijn klanten regelmatig bel en soms ook bezoek. Mocht je graag eens kennis willen maken met Charl’s Toys of met mij, dan ben je van harte welkom bij mijn magazijn in Heerenveen (wel graag eerst een belletje) of kom ik graag eens bij je langs!

Leuk weetje over Charl’s Toys: in de jaren tachtig was Charl’s Toys een toonaangevend merk in houten speelgoed en cadeauartikelen. Mijn ambitie is om het bedrijf weer op te bouwen tot een groothandel waar winkeliers onderscheidend speelgoed en cadeauartikelen kunnen kopen tegen een scherpe prijs. Hierbij heb ik het grote voordeel van de naam van Charl’s Toys. Veel winkeliers kennen het bedrijf nog vanuit het verleden.

 


 

Over Charl's Toys

Charl's Toys is groothandel in houten speelgoed en cadeauartikelen en ander uniek speelgoed. De speelgoedgroothandel is begin jaren tachtig van de vorige eeuw opgericht en staat sindsdien bekend als specialist in klassiek houten speelgoed. In 2015 is Charl's Toys overgenomen door Weno BV en sindsdien is het assortiment uitgebreid met meer dan alleen houten speelgoed. Zo vindt u nu onder andere badspeelgoed, strandartikelen, zwemartikelen en houten speelgoed met een nieuwe twist terug in ons uitgebreide speelgoedassortiment. Het uitgangspunt van Charl's Toys is gericht op houten speelgoed en cadeauartikelen tegen een scherpe prijs en het moet uniek speelgoed zijn en dat hoeft niet altijd van hout te zijn.

Import en Export
Het houten speelgoed, cadeauartikelen en ander unieke speelgoed van Charl's Toys is te koop in speelgoedwinkels, kasteelwinkels, webwinkels, kinderkledingwinkels en cadeauwinkels. Het speelgoed wordt geproduceerd in China en het Oostblok en wordt door Charl's Toys geëxporteerd voor de verkoop in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Oostenrijk en Spanje. 

Continue uitbreiding assortiment
Het assortiment van Charl's Toys wordt continue uitgebreid doordat wij continu op zoek zijn naar nieuwe producten en merken op belangrijke internationale speelgoedbeurzen. Zo zijn er onlangs bekende speelgoedmerken toegevoegd zoals: Bath BlocksScrunchLudusSwimFin en Marbotic.