aanmelden als nieuwe klant

Vlagletters

Houten Vlagletters

Charl's Toys is in Europa de distributeur van de houten vlagletters. Onze Nederlandse producent maakt ze speciaal voor ons. Wil je ze opnemen in jouw assortiment? Neem dan contact met ons op.

Vlagletters vormen de perfecte decoratie voor kinderkamers, maar kunnen ook in het interieur opgehangen worden. De houten vlagletters maken het namelijk mogelijk om een persoonlijke slinger te maken met een tekst en afbeeldingen naar wens. Stel bijvoorbeeld de naam van jouw pasgeboren kindje samen in combinatie met bijvoorbeeld de ooievaar en hang deze voor het raam of gebruik de houten vlagletters als verjaardag slinger voor kinderen; met de ballon erbij wordt het een extra feestelijke slinger! Natuurlijk kun je ook een leuke tekst verzinnen en deze permanent aan de wand laten hangen.

De houten vlagletters uit het assortiment van Charl's Toys bestaan uit alle letters van het alfabet, maar er zijn ook leuke figuurtjes verkrijgbaar op de vlaggetjes. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit een ballon, een hart, een ster en een ooievaar die perfect als begin- of eindvlag gebruikt kunnen worden aan de slinger. Verder zijn de vlagletters verkrijgbaar in de cijfers 1 tot en met 10, zodat de slinger compleet gepersonaliseerd kan worden voor bijvoorbeeld iedere verjaardag. Bekijk de houten vlagletters hieronder en neem vrijblijvend contact op met Charl's Toys voor verkooppunten bij jou in de buurt of om je aan te melden als verkooppunt van de houten vlagletters.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2