SwimFin zwartDe herfstvakantie is in zicht, op 14 oktober hebben de eerste schoolkinderen al vrij en kunnen zij een week genieten van hun vakantie. Leuke uitjes worden al gepland, van een dagje naar de bioscoop of een museum tot zwemmen met het gezin of met vriendjes en vriendinnetjes.

Wanneer je met het hele gezin of met vriendjes en vriendinnetjes van jouw kinderen een dagje gaat zwemmen, dan staat de veiligheid natuurlijk voorop. De kinderen die nog geen zwemdiploma hebben, moeten extra in het oog worden gehouden. Zwembandjes zijn in dat geval onmisbaar! Toch hebben veel kinderen een hekel aan deze bandjes. Ze zitten niet lekker en zijn alles behalve 'cool'. Ben je van plan om in de herfstvakantie naar een vakantiepark, camping met zwembad of een zwemparadijs te gaan? En wil je dat jouw kind veilig in en rondom het zwembad speelt, omdat hij of zij nog niet zo goed kan zwemmen? Dan is de SwimFin een uitstekende oplossing!

SwimFin

De SwimFin ziet eruit als een haaienvin en is geschikt voor kinderen die nog niet zelfstandig kunnen zwemmen of hun zwemdiploma nog niet hebben behaald. De SwimFin is, in tegenstelling tot de bekende opblaasbare zwembandjes, eenvoudig om te doen door middel van een elastieken band waardoor de vin perfect blijft zitten op de rug van jouw kinderen. De vin is gemaakt van neopreen, een slijtvast materiaal dat bestand is tegen de harde randen van een zwembad. De SwimFin is ontwikkeld voor kinderen met een gewicht van 15 tot 30 kg in de leeftijd van 3 tot 6 jaar. Echter blijkt in de praktijk dat de SwimFin ook zwaardere en oudere kinderen kan laten drijven. De uitvinder van de SwimFin is namelijk 1.90 meter lang en weegt ca. 90 kg en ook hij blijft drijven met de SwimFin. Naast het grote drijfvermogen en het feit dat de SwimFin voldoet aan alle veiligheidsnormen, is de SwimFin populair bij kinderen. Deze zwemhulp is namelijk verkrijgbaar in opvallende kleuren waardoor de SwimFin er aantrekkelijk uitziet. Doordat de vin op rug zit, is deze zwemhulp velen malen comfortabeler om te dragen dan kurken en zwembandjes.

Verkooppunten SwimFin

De SwimFins zijn verkrijgbaar in negen verschillende kleuren, zodat er voor ieder een kleur naar wens te vinden is! Ben je geïnteresseerd in een zwemhulp in de vorm van een haaienvin zodat je met een gerust hart naar het zwembad kunt gaan met jouw kinderen? Charl's Toys is de Nederlandse distributeur van de Swimfin en voorziet verschillende winkels van deze zwemhulpen. Bekijk de verkooppunten bij jou in de buurt! Wil je met jouw winkel verkooppunt worden van de SwimFin? Meld je dan aan als nieuwe klant van Charl's Toys