Bath BlocksIn bad gaan is niet voor ieder kind een pretje. Waar het ene kind geniet van het warme water, kunnen andere kinderen het juist een verplichting vinden waar zij niet naar uitkijken of zelfs tegenop zien. Dit kan zorgen voor veel strijd tussen jou en jouw kind. Door ervoor te zorgen dat het badderen juist iets wordt om naar uit te kijken, voorkom je het 'verplichte' gevoel bij kinderen waardoor het voortaan veel makkelijker is om ze in bad te doen. Dit kun je doen door middel van bijvoorbeeld speelgoed in bad. Niet al het speelgoed is natuurlijk geschikt om in water te gebruiken, maar er bestaat ook speciaal badspeelgoed wat wel bestand is tegen water. Dankzij dit speelgoed wordt het in bad gaan voortaan een spetterende belevenis voor kinderen.

Badspeelgoed

Charl's Toys heeft een collectie badspeelgoed opgenomen in het assortiment, genaamd bath blocks. Deze badblokken zijn gemaakt van foam dat blijft plakken wanneer het in aanraking komt met water. Hierdoor kunnen de blokken op elkaar 'geplakt' worden om de mooiste creaties te bouwen. Door zeepsop toe te voegen aan het water, blijven de blokken nog beter plakken waardoor de creaties nog hoger gebouwd kunnen worden. 

Bath Blocks

De bath blocks zijn verkrijgbaar in verschillende sets. Zo kun je kiezen voor een waterval set waarmee kinderen zelf een waterval kunnen bouwen op een drijvend vlot. Met behulp van het bekertje kunnen zij het water van boven naar beneden laten stromen en het balletje mee te laten drijven. Naast de waterval set zijn onder andere ook de kookset, de kasteelset en de zee- en kustwacht sets erg populair bij kinderen om naar hartelust te bouwen met het badspeelgoed!

Verkooppunten van Charl's Toys

Wil je het badderen voortaan ook plezier beleven samen met jouw kind? Bekijk dan de verkooppunten van Charl's Toys voor verkooppunten van de bath blocks bij jou in de buurt. Wil je dit badspeelgoed verkopen in jouw winkel of webshop? Dan kun je jezelf eenvoudig aanmelden als nieuwe klant van Charl's Toys.