Knoppuzzel boerderij met geluidKinderen leren al vanaf jonge leeftijd. Spelenderwijs beginnen de kleinste kinderen zichzelf al te ontwikkelen. Vooral in de eerste twee levensjaren maken kinderen hierin een grote groei door. Vanaf ongeveer 6 maanden beginnen kinderen speelgoed te ontdekken. Ze beginnen te grijpen naar hun knuffels en kunnen steeds meer voorwerpen zelf vastpakken. Zodra kinderen kunnen zitten, gaat deze ontwikkeling steeds sneller. Tijdens het spelen, ontwikkelen zij hun grove en fijnere motoriek. Vooral speelgoed met muziek spreekt kinderen aan. De geluidjes stimuleren de kinderen om bepaalde handelingen te herhalen en op deze manier herkennen zij steeds meer verschillende geluiden.

Puzzel met geluid

Charl's Toys heeft verschillende speelgoedartikelen in het assortiment waarvan kinderen spelenderwijs kunnen leren. De knoppuzzel boerderij met dierengeluiden is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Dankzij de puzzel leren kinderen de geluiden van boerderijdieren te herkennen. Wanneer het juiste puzzelstukje op het lege vakje gelegd wordt, maakt het dier geluid. Zo blaft de hond, loeit de koe, hinnikt het paard, etc. Het klinkt allemaal heel vrolijk en kinderen zullen veel plezier beleven aan de puzzel. Met deze puzzel oefenen kinderen hun motoriek, het inzicht in verschillende vormen en leren ze de geluiden te herkennen van de boerderijdieren.

De boerderij puzzel heeft zes puzzelstukjes bestand uit een koe, een paard, een haan, een schaap, eendjes en een hond. De boerderijdieren staan rondom een boerenschuur. De puzzel is geprint op hout en heeft mooie heldere kleuren. De knoppen op de puzzelstukjes zijn volledig van hout; vaak zie je dat dit soort puzzels plastic knoppen hebben. De puzzel werkt op batterijen (type AAA/niet bijgeleverd), deze plaats je aan de achterzijde in de puzzel. Ook de verpakking van deze puzzel ziet er prachtig uit. Daarom is dit product zeer geschikt om als cadeau te geven.

Puzzel met geluid kopen bij Charl's Toys

Wil je jouw kind ook op een leuke manier helpen bij het ontwikkelen van de motoriek en het herkennen van dierengeluiden? Bestel de puzzel met geluid dan bij een van de verkooppunten van Charl's Toys. Wil je deze puzzel verkopen in jouw winkel of webshop? Meld je dan eenvoudig aan als nieuwe klant van Charl's Toys.