Scrunch ball icecream paarsVanaf volgende week hebben alle schoolkinderen in Nederland zomervakantie, waar lang naar uitgekeken wordt. Een vakantie naar het buitenland, stranddagjes en andere leuke uitjes staan al gepland dus laat het mooie weer maar komen! Door leuke activiteiten te plannen en speelgoed mee te nemen naar het strand of zwembad dan ben je ervan verzekerd dat de kinderen zichzelf prima zullen vermaken. Op deze manier kun je zelf ook heerlijk genieten van het mooie weer en de vrije dagen.

Een dag naar het strand of zwembad brengt vaak een hoop gesjouw met zich mee. Voor iedereen een handdoek, zonnebrand, eten, drinken en speelgoed waarmee de kinderen zich kunnen vermaken. Iedere keer is het de vraag of alles gaat passen in de strandtas, gelukkig heeft Charl’s Toys daar de perfecte oplossing voor: het Scrunch speelgoed.

Scrunch speelgoed

Het Scrunch speelgoed staat bekend om de flexibiliteit. Vrijwel al het speelgoed kan opgevouwen worden tot een klein pakketje, waardoor je het speelgoed eenvoudig mee kunt nemen. Zelfs in een volle strandtas past het speelgoed, omdat het maar een klein plekje in beslag neemt. Bijkomend voordeel van het flexibele speelgoed is dat het minder belastend is voor het milieu. Vaak genoeg komt het voor dat een plastic emmertje, een lekke strandbal of ander speelgoed achterblijft op het strand of bijvoorbeeld stuk gaat. Het Scrunch speelgoed is gemaakt van stevig materiaal, waardoor de kans veel kleiner is dat het speelgoed stuk gaat.

Scrunch ball

De scrunch ball is een van de artikelen uit het Scrunch assortiment. Deze bal voelt zacht aan en is makkelijk te vangen mede dankzij het ‘easy grip’ structuur, hierdoor is de bal ideaal speelgoed voor jong en oud! Blaas de Scrunch ball op met het bijgeleverde rietje voor urenlang speelplezier. Aan het einde van de dag kun je de bal eenvoudig leeg laten lopen, zodat je de Scrunch ball als compact pakketje mee kunt nemen in een strandtas of koffer.

Charl’s Toys is de Nederlandse distributeur van de Scrunch producten, waaronder de Scrunch balls die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Naast de rode en blauwe kleur, zijn onlangs de nieuwe kleuren icecream groen, icecream paars en zwart toegevoegd. Bekijk de verkooppunten van Charl's Toys voor een winkel die de Scrunch producten bij jou in de buurt verkoopt. Wil je de scrunch ballen verkopen in jouw winkel of webshop? Meld je dan aan als nieuwe klant van Charl’s Toys.