Marbotic smart nummersKinderen komen steeds jonger in aanraking met mobiele telefoons en tablets. Van jongs af aan zien zij deze apparaten al veel om zich heen waardoor kinderen al heel vroeg handig zijn met een telefoon of tablet. Vaak proberen ouders het gebruik van een telefoon of tablet te beperken door een limiet per dag mee te geven, zodat kinderen dagelijks bijvoorbeeld maar een kwartiertje 'op de ipad' mogen.

Dankzij het Marbotic speelgoed dat nu verkrijgbaar is bij Charl's Toys, kun je jouw kinderen zorgeloos met een tablet laten spelen. Het speelgoed verbindt het nieuwe speelgoed met 'ouderwets' speelgoed. De smart nummers van Marbotic zijn houten cijfers die lijken op een knoppuzzel met aan de onderkant zachte bolletjes, welke werken als een sensor. Dankzij deze sensors worden de cijfers herkend op de tablet, zodat het spelen (en leren!) kan beginnen. Op de tablet zijn verschillende apps te downloaden, zodat kinderen verschillende spelletjes kunnen spelen met de Marbotic smart nummers. Alle apps van de Marbotic smart nummers zijn gratis te downloaden!

De apps zijn ingedeeld in verschillende niveaus waardoor kinderen van 3 tot 8 jaar spelletjes kunnen spelen om de cijfers te leren en hier rekensommetjes mee te maken. Hieronder vind je meer informatie over de gratis apps die kinderen kunnen spelen met de Marbotic nummers:

 

10 vingers

De app 10 vingers is geschikt voor kinderen van 3 tot 5 jaar oud. In dit spel leren kinderen spelenderwijs de cijfers van 0 tot 10 te herkennen en ontdekken.

Tot 100

Het spelletje 'tot 100' is ontwikkeld voor kinderen van 4 tot 7 jaar, een app waar het tellen een stapje verder gaat. Bij dit spel leren kinderen de cijfers van 0 tot 100 kennen.

Meer of minder

De app 'meer of minder' is gericht op kinderen van 5 tot 8 jaar. In dit spelletjes leren kinderen de eerste stappen van het rekenen. In de spelletjes kunnen zij oefenen met het optellen en aftrekken van de cijfers.

Verkooppunten van de Marbotic smart nummers

Ben je een voorstander van het ouderwetse speelgoed en moet je er aan wennen dat kinderen steeds jonger in aanraking komen met mobiele telefoons en tablets? Geef de Marbotic smart nummers en smart letters dan een kans! Kinderen beleven veel plezier met het speelgoed en ontdekken spelenderwijs nieuwe cijfers, letters, woorden en sommen. De apps zijn ingedeeld in verschillende spellen en oefenvormen met een oplopende moeilijkheidsgraad, zodat kinderen blijven leren. Bekijk het overzicht met verkooppunten bij jou in de buurt of bestel het educatieve speelgoed eenvoudig online bij een van de verkooppunten van Charl's Toys. Wil je de Marbotic smart nummers verkopen in jouw winkel of webshop? Meld je dan eenvoudig online aan als nieuwe klant van Charl's Toys.

Op de blog van lady lemonade, geschreven door Cynthia en Annemieke lees je een onafhankelijke review over het Marbotic speelgoed. Binnenkort volgt er ook een winactie waarbij je kans maakt op het Marbotic speelgoed, houd deze blog in de gaten!