Marbotic smart lettersDe zomervakantie is begonnen, helaas laat het mooie zomerweer nog even op zich wachten. Een dagje naar de speeltuin, een pretpark of andere buitenactiviteit is hierdoor niet erg aantrekkelijk, waardoor kinderen op deze regenachtige dagen zich binnen moeten vermaken. Gelukkig hoeft het binnen spelen niet saai te zijn met de Marbotic smart letters, sterker nog het is leuk én ook nog eens leerzaam!

De smart letters van Marbotic zijn houten letters met aan de onderkant zachte bolletjes, waarin sensoren zitten. Dankzij deze sensoren zijn de letters te gebruiken in combinatie met apps op de tablet. Op de tablet zijn verschillende apps te downloaden, zodat kinderen verschillende spelletjes kunnen spelen met de Marbotic smart letters. Alle apps van de Marbotic smart letters zijn gratis te downloaden! De apps zijn ingedeeld in verschillende niveaus waardoor kinderen van 3 tot 8 jaar spelletjes kunnen spelen om de letters van het alfabet te oefenen of om woordjes te leren. Hieronder vind je meer informatie over de gratis apps die kinderen kunnen spelen met de Marbotic letters. Voor een onafhankelijke review over het Marbotic speelgoed kun je terecht op de blog van lady lemonade, waar het speelgoed getest wordt door de eigen kinderen van Cynthia en Annemieke. Binnenkort volgt er ook een winactie voor het speelgoed, dus houd deze blog goed in de gaten!

Alfamonster

Deze applicatie is geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar. In de app ontdekken zij het alfabet en leren zij de verschillende letters herkennen. Dit spelletje is voornamelijk gericht op de herkenning en associatie, zodat kinderen spelenderwijs beginnen met het leren lezen.

Vocabubble

Het Vocabubble spel is geschikt voor kinderen van 4 tot 7 jaar. Kinderen leren door middel van animaties om het alfabet te ontdekken. Hierdoor zullen zij spelenderwijs hun woordenschat vergroten.

Bla Bla Box

Deze applicatie is geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Door het spelletje Bla Bla Box te spelen, kunnen kinderen hun eigen woordjes maken en luisteren naar de klank van de losse letters maar ook van hele woorden.

Verkooppunten bij jou in de buurt

Beginnen jouw kinderen zich ook al te vervelen door het slechte weer? Laat ze dan spelenderwijs het alfabet leren of woordjes maken met de Marbotic smart letters. Bekijk het overzicht met verkooppunten van de Marbotic smart letters bij jou in de buurt of bestel het educatieve speelgoed eenvoudig online bij een van de verkooppunten van Charl's Toys. Wil je de Marbotic smart letters verkopen in jouw winkel of webshop? Meld je dan eenvoudig online aan als nieuwe klant van Charl's Toys.