Houten plaklettersLetters in het interieur blijven populair om de woning een persoonlijk tintje te geven. Met de letters kun je woorden, zinnen of speciale spreuken samenstellen die opvallen in huis. Daarnaast worden de letters vaak gebruikt om aan te duiden welke ruimte zich waar bevindt in huis. Door de letters WC bijvoorbeeld op de toiletdeur te hangen en de namen van de kinderen op hun slaapkamerdeur te plakken, is het in een oogopslag duidelijk welke ruimte er achter de deur schuilt.

Houten plakletters van Charl's Toys

De houten plakletters van Charl's Toys worden in Nederland geproduceerd van hout met het FSC keurmerk. De letters hebben een naturel houten kleur, wat zorgt voor een neutrale uitstraling. Deze tint past onder andere perfect bij de Scandinavische woonstijl maar ook bij andere woonstijlen, waardoor de houten letters niet alleen geschikt zijn voor kinderkamers. Ook in het interieur zijn de plakletters goed te gebruiken! Dankzij de plakstrip aan de achterzijde, kun je iedere letter op een plek naar wens plakken. De letters blijven het beste plakken op een glad oppervlak, zoals op gladde muren of deuren. Plak de letters bijvoorbeeld op de deur van de wc, keuken of jouw werkkamer ter aanduiding van de ruimte die achter de deur schuilgaat.

DIY: Maak de houten letters naar wens

Vind je de neutrale houttint te modern en geef je de letters liever een persoonlijk tintje? Dan kun zelf creatief aan de slag gaan met de letters. Het hout is namelijk prima over te schilderen in een kleur naar wens. Verder kun je stickers, lint en stoffen gebruiken om de houten plakletters naar wens te personaliseren. Laat kinderen bijvoorbeeld hun eigen naam vormen en de letters naar wens decoreren, zodat zij de aanduiding van hun slaapkamer zelf hebben gemaakt!

Houten letters kopen

Naast de houten plakletters zijn er nog veel meer letter-producten verkrijgbaar bij Charl's Toys. De letterkralen zijn geschikt om kettingen en speenkoorden te maken, de berenletters zijn vooral populair voor de kinderkamers net als de vlagletters en de treinletters. Heb je interesse in de houten letters van Charl's Toys? Bekijk dan onze verkooppunten bij jou in de buurt of meld je aan als nieuwe klant om deze producten te verkopen in jouw winkel of webshop.