Houten hobbelpaardDe pepernoten en kerstkransen liggen alweer een tijdje in de schappen, wensenlijstjes zijn gemaakt ..... het is weer december! Tijd voor Sinterklaas en de Kerstman. December is een echte cadeaumaand. Niet alleen met Sinterklaas geven we elkaar cadeautjes ook steeds meer vieren we Kerst met cadeaus. Van oudsher is Sinterklaas nog altijd een kinderfeest en de Kerst voor kinderen die niet meer geloven in de goedheiligman.

Houten hobbelpaard

Heel veel cadeaus zijn al jaren populair bij kinderen, puzzels vallen vaak goed in de smaak en zijn ook nog leerzaam maar minder geschikt voor de allerkleinste. Natuurlijk mogen de kleintjes niet overgeslagen worden op pakjesavond, ook voor hun ben je bij Charl's Toys aan het juiste adres! Het klassieke houten hobbelpaard(https://www.charls-toys.nl/houten-speelgoed/hobbelfiguren-en-paarden/peuterhobbelpaard-met-steun.html) uit ons assortiment is een goede keuze voor jouw kleine peuter.

Het hobbelpaard is uitgevoerd met een ronde rugsteun, zodat jouw peuter rondom het lichaam steun heeft en dus goed kan blijven zitten tijdens het hobbelen. Kinderen onder de 3 jaar kunnen ook hobbelen op dit peuterhobbelpaard met steun, maar houdt dan wel toezicht omdat kinderen jonger dan 3 nog moeite kunnen hebben om hun evenwicht te houden tijdens het heen en weer hobbelen. Het klassieke houten hobbelpaard is uitgevoerd in hout, dankzij dit houtproduct is ieder hobbelpaard uniek.

Hobbelfiguren

Naast het klassieke houten hobbelpaard heeft Charl's Toys verschillende andere hobbelfiguren waarop kinderen met groot plezier kunnen hobbelen. Van een hobbelfiguur in de vorm van een olifant of giraffe tot aan een lieveheersbeestje en een koe. Deze hobbelfiguren zijn uitgevoerd in opvallende kleuren en passen daarom perfect bij een vrolijke kinderkamer!

Hobbelpaard geven op 5 december of met Kerst?

Heeft jouw peuter ook een houten hobbelpaard op zijn of haar verlanglijstje voor 5 december of Kerst? Bekijk dan de verkooppunten van Charl's Toys bij jou in de buurt om te zien waar de Sint zijn aankopen kan doen. Wil je de hobbelpaarden of andere hobbeldieren verkopen in jouw winkel of webshop? Meld je dan aan als nieuwe klant van Charl's Toys!