aanmelden als nieuwe klant

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Beurs Spotlight

zaterdag 13 januari 2018 10:28:52 Europe/Berlin

Wij staan er op 11 en 12 maart 2018!

Lees verder
Geplaatst in Nieuws door Petra Paas

Nieuw logo Charl's Toys

maandag 31 juli 2017 09:49:58 Europe/Berlin

Nieuw logo voor Charl's Toys & Gifts

 

Supertrots zijn wij op ons nieuwe logo!
Het vorige had nog een tachtiger jaren uitstraling en was toe aan een nieuwe look. Het clowntje is gebleven, maar heeft een ander uiterlijk gekregen. 

Ook de verpakking van onze artikelen hebben wij vernieuwd. Het eerste artikel dat in de nieuwe verpakking wordt uitgeleverd is de geluidspuzzel met boerderijdieren (CH713). Deze verwachten wij eind oktober weer in huis te hebben. 

Nog niet alle artikelen zijn leverbaar in de vernieuwde verpakking, want we hebben nog een groot aantal in de rode dozen. Pas als we (nieuwe) artikelen (her)bestellen, komen ze in de nieuwe verpakking.

Lees verder
Geplaatst in Nieuws door Charls Toys

Honden zwemmen met de SwimFin

maandag 26 juni 2017 10:47:16 Europe/Berlin

Honden zwemmen met de SwimFin


Lees verder
Geplaatst in Nieuws door Charls Toys

Laat de zomer maar komen met het Scrunch speelgoed

woensdag 10 mei 2017 12:51:05 Europe/Berlin

Flexibel strandspeelgoed

Scrunch bucketsHelaas laat het mooie weer nog even op zich wachten, maar op een leuke stranddag kun je nooit te vroeg voorbereid zijn! Dankzij het Scrunch speelgoed ben je ervan verzekerd dat een dagje strand met kinderen een succes wordt. Het speelgoed maakt een eind aan het slepen met overvolle tassen om het de kinderen naar hun zin te maken op zo'n dag. De Scrunch producten zijn namelijk gemaakt van siliconen, waardoor het flexibel is en eenvoudig opgerold kan worden tot een klein pakketje.

Lees verder
Geplaatst in Nieuws door Nina Roos

Belangrijke veiligheidswaarschuwing

dinsdag 18 april 2017 09:42:25 Europe/Berlin

Belangrijke veiligheidswaarschuwing

Terugroepactie muziekdoosje Jongen en meisje (QC155)

Recent is door de NVWA vastgesteld dat muziekdoosjes niet langer als cadeauartikel mogen worden verkocht, maar dat dit wordt gezien als speelgoed voor kinderen van 0 tot 3 jaar. Hiervoor gelden strengere veiligheidseisen. Uit een recente test is helaas gebleken dat het muziekdoosje Jongen en Meisje, artikelnummer QC155, niet voldoet aan deze veiligheidseisen. Het gaat om muziekdoosje Jongen en Meisje dat na 1 januari 2015 is verkocht aan onze verkooppunten.

Lees verder
Geplaatst in Nieuws door Charls Toys

Swimfin; de ideale vervanger van opblaasbare zwembandjes

donderdag 13 april 2017 12:28:58 Europe/Berlin

De SwimFin als vervanging van zwembandjes

SwimFin zwemhulpDe SwimFin is een hippe zwemhulp met een groot drijfvermogen, die met plezier gebruikt wordt door kinderen. De SwimFin heeft de vorm van een haaienvin en zorgt er dus niet alleen voor dat je blijft drijven, hij ziet er ook nog eens heel cool uit! Hiermee maakt de SwimFin een eind aan de vervelende, opblaasbare bandjes die kinderen vaak dragen als zij nog niet kunnen zwemmen. Dankzij deze zwemhulp in de vorm van een haaienvin wordt de verticale lichaamshouding in rust en een horizontale houding tijdens het zwemmen ondersteunt. Hierdoor leren kinderen op een natuurlijke manier hun zwempositie te verbeteren. Hoe dichter kinderen namelijk aan het wateroppervlak zwemmen, hoe minder drijfvermogen de SwimFin heeft.

Lees verder
Geplaatst in Nieuws door Nina Roos

Onze SwimFin weer in tv-commercial Neckermann

woensdag 4 januari 2017 09:40:33 Europe/Berlin

Onze SwimFin weer in tv-commercial Neckermann

Lees verder
Geplaatst in Nieuws door Charls Toys

De leukste Sinterklaascadeaus voor 5 december

woensdag 16 november 2016 12:23:26 Europe/Berlin

De leukste 5 december Sinterklaascadeaus

Hobbeldier OlifantIeder jaar is het weer feest voor kinderen: een verlanglijstje maken voor de Sint en zijn pieten met cadeautjes die zij heel graag willen krijgen op 5 december. Al voordat Sinterklaas in het land is, zijn kinderen al druk met het verzinnen van kleine schoencadeautjes maar het echte wachten is natuurlijk op Sinterklaasavond. Op deze avond wordt er groots uitgepakt met cadeaus en is het wachten totdat er aan de voordeur geklopt wordt. De pieten zijn vaak al weg, maar de grote jute zak die vol met cadeaus voor de deur is achtergelaten, is een grote happening voor de kinderen.

Lees verder
Geplaatst in Nieuws door Nina Roos

Nieuwe Scrunch producten verkrijgbaar bij Charl’s Toys

woensdag 6 juli 2016 15:52:07 Europe/Berlin

NIEUW: Scrunch frisbees

Scrunch FrisbeesOnlangs kon je in de blog van Charl’s Toys al lezen dat de collectie strandspeelgoed is uitgebreid met nieuwe Scrunch producten. Het Scrunch speelgoed is allemaal gemaakt van flexibel materiaal, waardoor het speelgoed tot een klein pakketje opgevouwen of opgerold kan worden en perfect geschikt is om mee te nemen in een tas of in de koffer op vakantie! De Scrunch-bucket past zelfs in je broekzak. Hoe? Bekijk het filmpje dat bij een van de Scrunch-buckets staat.

Lees verder
Geplaatst in Nieuws door Nina Roos

Nieuw bij Charl’s Toys: Scrunch strandspeelgoed

woensdag 18 mei 2016 14:12:06 Europe/Berlin

Nieuw strandspeelgoed

Scrunch strandspeelgoedCharl’s Toys biedt een ruim assortiment met uniek speelgoed voor kinderen. We houden de laatste speelgoedtrends goed in de gaten, zodat er altijd een leuk speelgoedartikel te vinden is voor jouw zoon of dochter! Nu het zomerse weer steeds dichterbij komt en de zomervakantie door veel mensen al geboekt is, werd het tijd om onze collectie strandspeelgoed uit te breiden met nieuwe speelgoedartikelen.

Lees verder
Geplaatst in Nieuws door Nina Roos
Pagina:
  1. 1
  2. 2