aanmelden als nieuwe klant

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De houten speelgoed muis

vrijdag 14 september 2018 15:20:48 Europe/Berlin

De houten speelgoed muis

houten speelgoed muisMuizen ..... je komt ze eigenlijk best wel vaak tegen. Beschuit met muisjes, chocolade muisjes met Sinterklaas, speelgoed muisjes voor de kat of een muis als huisdier. En wat dacht je van een houten muis? Die vind je bij ons! Eentje die piept als je erop drukt. Vooral peuters vinden dit superleuk speelgoed. De muis heeft wieltjes en rijdt heen en weer, net als een houten speelgoed auto.

De houten muis is er in verschillende kleuren: rood, groen en geel. Vanaf november 2018 ook in babyroze, babyblauw en grijs. Dit maakt de houten speelgoed muis ook leuk als decoratie voor de baby- of kinderkamer.

Lees verder
Geplaatst in Productinformatie door Charls Toys

Het leukste buitenspeelgoed voor in bad!

donderdag 9 augustus 2018 10:44:29 Europe/Berlin

Het leukste buitenspeelgoed voor in bad!

badspeelgoed bath blocksZomer ..... tijd voor buitenspeelgoed! Deze keer geen emmertjes of schepjes, maar badspeelgoed dat bestaat uit blokken van foam voor in het kinderbadje. De kleurige blokken zijn gemaakt van een soort schuim. Dit materiaal heeft een klevend effect als het nat wordt en voilà de blokken blijven aan elkaar plakken. Wees gerust ... de blokken kleven niet aan de handjes! 

Met deze blokken van foam kunnen kinderen bouwwerkjes bouwen in het water, bijvoorbeeld een rollerbaan, een kasteel of een haven. Het leuke is dat er van dit materiaal ook poppetjes, bootjes, balletjes, vliegtuigjes en een kopje zijn. De Bath Blocks badspeelgoed zijn in verschillende sets leverbaar en je kunt ze uitbreiden met een uitbreidingsset. Natuurlijk kun je ook verschillende Bath Blocks bad sets naast elkaar gebruiken. Bijvoorbeeld de twee havensets, dan heeft jouw kind heel veel blokken in bad om een haven mee te bouwen!

Lees verder
Geplaatst in Productinformatie door Charls Toys

Getest! SwimFin door Lady Lemonade

dinsdag 19 juni 2018 09:54:21 Europe/Berlin

Getest! De SwimFin door Lady Lemonade

Swimfin getest door Lady Lemonade

Wij zijn superenthousiast over onze producten en gelukkig zijn onze klanten dat ook, maar ...... het belangrijkste vinden wij wat kinderen en hun ouders van onze producten vinden.

Lees verder
Geplaatst in Productinformatie door Charls Toys

Veilig spelen met foam zwaarden

donderdag 14 juni 2018 11:09:22 Europe/Berlin

Veilig ridder spelen met foam zwaarden 

foam zwaard

Kinderen verkleden zich graag als ridder. Volledig uitgedost in ridder kostuum met zwaard en schild. Voor veel kinderen is het een favoriet spel om samen met vriendjes en vriendinnetjes te doen alsof ze ridder zijn en in een kasteel wonen. 

Lees verder
Geplaatst in Productinformatie door Charls Toys

Overwin watervrees met de SwimFin

donderdag 12 april 2018 09:47:07 Europe/Berlin

Overwin watervrees met de SwimFin

SwimFin

Zwemmen! De meeste kinderen vinden het superleuk, maar er is een groep kinderen die niet van zwemmen houdt. Ze vinden water eng en vinden zwemmen daarom ook niet leuk. Voor ouders is dit vervelend, want in ons waterrijke land is het belangrijk dat een kind leert zwemmen. 

De engelse zwemleraar Kevin Moseley ontwikkelde in 2008 een nieuw model zwemband waarmee kinderen met watervrees wel het water in durven, namelijk de SwimFin. Hij ervoer dat kinderen met een SwimFin om zich veiliger en zekerder voelden. De SwimFin heeft de vorm van een haaienvin en je draagt ‘m op je rug. De fin is gemaakt van neopreen en heeft een groot drijfvermogen.

Lees verder
Geplaatst in Productinformatie door Charls Toys

Een persoonlijk cadeau

maandag 29 januari 2018 16:47:33 Europe/Berlin

De houten geboorteslinger met naam

Houten slinger met naamNoah en Emma zijn de populairste babynamen van 2017. De ouders van Noah en Emma hebben vast en zeker een persoonlijk naamcadeau voor hun kleintje hebben gekregen. Uit ervaring weet ik dat het superleuk is om een persoonlijk cadeau te krijgen. Één waarop jouw foto of naam staat. Bij mijn geboorte kreeg ik een naamarmbandje cadeau en dat heb ik nog steeds. Sterker nog, ik heb het bandje later verlengen zodat ik het nog steeds draag. 

Lees verder
Geplaatst in Productinformatie door Petra Paas

Beurs Spotlight

zaterdag 13 januari 2018 10:28:52 Europe/Berlin

Wij staan er op 11 en 12 maart 2018!

Lees verder
Geplaatst in Nieuws door Petra Paas

Kerstvakantie; binnen- en buitenspelen

zaterdag 23 december 2017 22:00:57 Europe/Berlin

Kerstvakantie; binnen- en buitenspelen

Ridderspeelgoed - SchietschijfDe feestdagen staan voor de deur, wat betekent dat de scholen twee weken dichtgaan en kinderen bijna kerstvakantie hebben. We hopen natuurlijk op een kerstvakantie met sneeuw, maar zoals het er nu naar uitziet, blijft het groen deze Kerst. Dat betekent helaas geen sneeuwpret en de sleetjes kunnen voorlopig nog in de schuur of garage blijven staan. Kinderen zullen zich daarom op een andere manier vermaken.

Lees verder
Geplaatst in Productinformatie door Nina Roos

Het ideale decembercadeau: een houten hobbelpaard

maandag 4 december 2017 19:42:05 Europe/Berlin

Decembercadeau: Houten hobbelpaard

Houten hobbelpaardDe pepernoten en kerstkransen liggen alweer een tijdje in de schappen, wensenlijstjes zijn gemaakt ..... het is weer december! Tijd voor Sinterklaas en de Kerstman. December is een echte cadeaumaand. Niet alleen met Sinterklaas geven we elkaar cadeautjes ook steeds meer vieren we Kerst met cadeaus. Van oudsher is Sinterklaas nog altijd een kinderfeest en de Kerst voor kinderen die niet meer geloven in de goedheiligman.

Lees verder
Geplaatst in Productinformatie door Nina Roos

Spelenderwijs leren met geluiden

donderdag 16 november 2017 18:06:32 Europe/Berlin

Spelenderwijs leren met speelgoed

Knoppuzzel boerderij met geluidKinderen leren al vanaf jonge leeftijd. Spelenderwijs beginnen de kleinste kinderen zichzelf al te ontwikkelen. Vooral in de eerste twee levensjaren maken kinderen hierin een grote groei door. Vanaf ongeveer 6 maanden beginnen kinderen speelgoed te ontdekken. Ze beginnen te grijpen naar hun knuffels en kunnen steeds meer voorwerpen zelf vastpakken. Zodra kinderen kunnen zitten, gaat deze ontwikkeling steeds sneller. Tijdens het spelen, ontwikkelen zij hun grove en fijnere motoriek. Vooral speelgoed met muziek spreekt kinderen aan. De geluidjes stimuleren de kinderen om bepaalde handelingen te herhalen en op deze manier herkennen zij steeds meer verschillende geluiden.

Lees verder
Geplaatst in Productinformatie door Nina Roos
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5