aanmelden als nieuwe klant

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een persoonlijk cadeau

maandag 29 januari 2018 16:47:33 Europe/Berlin

De houten geboorteslinger met naam

Houten slinger met naamNoah en Emma zijn de populairste babynamen van 2017. De ouders van Noah en Emma hebben vast en zeker een persoonlijk naamcadeau voor hun kleintje hebben gekregen. Uit ervaring weet ik dat het superleuk is om een persoonlijk cadeau te krijgen. Één waarop jouw foto of naam staat. Bij mijn geboorte kreeg ik een naamarmbandje cadeau en dat heb ik nog steeds. Sterker nog, ik heb het bandje later verlengen zodat ik het nog steeds draag. 

Lees verder
Geplaatst in Productinformatie door Petra Paas

Beurs Spotlight

zaterdag 13 januari 2018 10:28:52 Europe/Berlin

Wij staan er op 11 en 12 maart 2018!

Lees verder
Geplaatst in Nieuws door Petra Paas

Kerstvakantie; binnen- en buitenspelen

zaterdag 23 december 2017 22:00:57 Europe/Berlin

Kerstvakantie; binnen- en buitenspelen

Ridderspeelgoed - SchietschijfDe feestdagen staan voor de deur, wat betekent dat de scholen twee weken dichtgaan en kinderen bijna kerstvakantie hebben. We hopen natuurlijk op een kerstvakantie met sneeuw, maar zoals het er nu naar uitziet, blijft het groen deze Kerst. Dat betekent helaas geen sneeuwpret en de sleetjes kunnen voorlopig nog in de schuur of garage blijven staan. Kinderen zullen zich daarom op een andere manier vermaken.

Lees verder
Geplaatst in Productinformatie door Nina Roos

Het ideale decembercadeau: een houten hobbelpaard

maandag 4 december 2017 19:42:05 Europe/Berlin

Decembercadeau: Houten hobbelpaard

Houten hobbelpaardDe pepernoten en kerstkransen liggen alweer een tijdje in de schappen, wensenlijstjes zijn gemaakt ..... het is weer december! Tijd voor Sinterklaas en de Kerstman. December is een echte cadeaumaand. Niet alleen met Sinterklaas geven we elkaar cadeautjes ook steeds meer vieren we Kerst met cadeaus. Van oudsher is Sinterklaas nog altijd een kinderfeest en de Kerst voor kinderen die niet meer geloven in de goedheiligman.

Lees verder
Geplaatst in Productinformatie door Nina Roos

Spelenderwijs leren met geluiden

donderdag 16 november 2017 18:06:32 Europe/Berlin

Spelenderwijs leren met speelgoed

Knoppuzzel boerderij met geluidKinderen leren al vanaf jonge leeftijd. Spelenderwijs beginnen de kleinste kinderen zichzelf al te ontwikkelen. Vooral in de eerste twee levensjaren maken kinderen hierin een grote groei door. Vanaf ongeveer 6 maanden beginnen kinderen speelgoed te ontdekken. Ze beginnen te grijpen naar hun knuffels en kunnen steeds meer voorwerpen zelf vastpakken. Zodra kinderen kunnen zitten, gaat deze ontwikkeling steeds sneller. Tijdens het spelen, ontwikkelen zij hun grove en fijnere motoriek. Vooral speelgoed met muziek spreekt kinderen aan. De geluidjes stimuleren de kinderen om bepaalde handelingen te herhalen en op deze manier herkennen zij steeds meer verschillende geluiden.

Lees verder
Geplaatst in Productinformatie door Nina Roos

Spetterend plezier in bad

donderdag 2 november 2017 22:00:39 Europe/Berlin

Bath blocks badspeelgoed

Bath BlocksIn bad gaan is niet voor ieder kind een pretje. Waar het ene kind geniet van het warme water, kunnen andere kinderen het juist een verplichting vinden waar zij niet naar uitkijken of zelfs tegenop zien. Dit kan zorgen voor veel strijd tussen jou en jouw kind. Door ervoor te zorgen dat het badderen juist iets wordt om naar uit te kijken, voorkom je het 'verplichte' gevoel bij kinderen waardoor het voortaan veel makkelijker is om ze in bad te doen. Dit kun je doen door middel van bijvoorbeeld speelgoed in bad. Niet al het speelgoed is natuurlijk geschikt om in water te gebruiken, maar er bestaat ook speciaal badspeelgoed wat wel bestand is tegen water. Dankzij dit speelgoed wordt het in bad gaan voortaan een spetterende belevenis voor kinderen.

Lees verder
Geplaatst in Productinformatie door Nina Roos

Veilig zwemmen in de herfstvakantie

maandag 16 oktober 2017 19:15:38 Europe/Berlin

Veilig zwemmen met de SwimFin

SwimFin zwartDe herfstvakantie is in zicht, op 14 oktober hebben de eerste schoolkinderen al vrij en kunnen zij een week genieten van hun vakantie. Leuke uitjes worden al gepland, van een dagje naar de bioscoop of een museum tot zwemmen met het gezin of met vriendjes en vriendinnetjes.

Lees verder
Geplaatst in Productinformatie door Nina Roos

Houten plakletters ter decoratie in het interieur

maandag 9 oktober 2017 19:00:07 Europe/Berlin

Houten plakletters in het interieur

Houten plaklettersLetters in het interieur blijven populair om de woning een persoonlijk tintje te geven. Met de letters kun je woorden, zinnen of speciale spreuken samenstellen die opvallen in huis. Daarnaast worden de letters vaak gebruikt om aan te duiden welke ruimte zich waar bevindt in huis. Door de letters WC bijvoorbeeld op de toiletdeur te hangen en de namen van de kinderen op hun slaapkamerdeur te plakken, is het in een oogopslag duidelijk welke ruimte er achter de deur schuilt.

Lees verder
Geplaatst in Productinformatie door Nina Roos

Smart numbers van Marbotic

woensdag 23 augustus 2017 20:22:08 Europe/Berlin

Marbotic smart nummers

Marbotic smart nummersKinderen komen steeds jonger in aanraking met mobiele telefoons en tablets. Van jongs af aan zien zij deze apparaten al veel om zich heen waardoor kinderen al heel vroeg handig zijn met een telefoon of tablet. Vaak proberen ouders het gebruik van een telefoon of tablet te beperken door een limiet per dag mee te geven, zodat kinderen dagelijks bijvoorbeeld maar een kwartiertje 'op de ipad' mogen.

Lees verder
Geplaatst in Productinformatie door Nina Roos

Smart letters van Marbotic

vrijdag 11 augustus 2017 10:34:21 Europe/Berlin

Marbotic smart letters

Marbotic smart lettersDe zomervakantie is begonnen, helaas laat het mooie zomerweer nog even op zich wachten. Een dagje naar de speeltuin, een pretpark of andere buitenactiviteit is hierdoor niet erg aantrekkelijk, waardoor kinderen op deze regenachtige dagen zich binnen moeten vermaken. Gelukkig hoeft het binnen spelen niet saai te zijn met de Marbotic smart letters, sterker nog het is leuk én ook nog eens leerzaam!

Lees verder
Geplaatst in Productinformatie door Nina Roos
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5