aanmelden als nieuwe klant

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Het ideale decembercadeau: een houten hobbelpaard

maandag 4 december 2017 19:42:05 Europe/Berlin

Decembercadeau: Houten hobbelpaard

Houten hobbelpaardDe pepernoten en kerstkransen liggen alweer een tijdje in de schappen, wensenlijstjes zijn gemaakt ..... het is weer december! Tijd voor Sinterklaas en de Kerstman. December is een echte cadeaumaand. Niet alleen met Sinterklaas geven we elkaar cadeautjes ook steeds meer vieren we Kerst met cadeaus. Van oudsher is Sinterklaas nog altijd een kinderfeest en de Kerst voor kinderen die niet meer geloven in de goedheiligman.

Lees verder
Geplaatst in Productinformatie door Nina Roos

Spelenderwijs leren met geluiden

donderdag 16 november 2017 18:06:32 Europe/Berlin

Spelenderwijs leren met speelgoed

Knoppuzzel boerderij met geluidKinderen leren al vanaf jonge leeftijd. Spelenderwijs beginnen de kleinste kinderen zichzelf al te ontwikkelen. Vooral in de eerste twee levensjaren maken kinderen hierin een grote groei door. Vanaf ongeveer 6 maanden beginnen kinderen speelgoed te ontdekken. Ze beginnen te grijpen naar hun knuffels en kunnen steeds meer voorwerpen zelf vastpakken. Zodra kinderen kunnen zitten, gaat deze ontwikkeling steeds sneller. Tijdens het spelen, ontwikkelen zij hun grove en fijnere motoriek. Vooral speelgoed met muziek spreekt kinderen aan. De geluidjes stimuleren de kinderen om bepaalde handelingen te herhalen en op deze manier herkennen zij steeds meer verschillende geluiden.

Lees verder
Geplaatst in Productinformatie door Nina Roos

Spetterend plezier in bad

donderdag 2 november 2017 22:00:39 Europe/Berlin

Bath blocks badspeelgoed

Bath BlocksIn bad gaan is niet voor ieder kind een pretje. Waar het ene kind geniet van het warme water, kunnen andere kinderen het juist een verplichting vinden waar zij niet naar uitkijken of zelfs tegenop zien. Dit kan zorgen voor veel strijd tussen jou en jouw kind. Door ervoor te zorgen dat het badderen juist iets wordt om naar uit te kijken, voorkom je het 'verplichte' gevoel bij kinderen waardoor het voortaan veel makkelijker is om ze in bad te doen. Dit kun je doen door middel van bijvoorbeeld speelgoed in bad. Niet al het speelgoed is natuurlijk geschikt om in water te gebruiken, maar er bestaat ook speciaal badspeelgoed wat wel bestand is tegen water. Dankzij dit speelgoed wordt het in bad gaan voortaan een spetterende belevenis voor kinderen.

Lees verder
Geplaatst in Productinformatie door Nina Roos

Veilig zwemmen in de herfstvakantie

maandag 16 oktober 2017 19:15:38 Europe/Berlin

Veilig zwemmen met de SwimFin

SwimFin zwartDe herfstvakantie is in zicht, op 14 oktober hebben de eerste schoolkinderen al vrij en kunnen zij een week genieten van hun vakantie. Leuke uitjes worden al gepland, van een dagje naar de bioscoop of een museum tot zwemmen met het gezin of met vriendjes en vriendinnetjes.

Lees verder
Geplaatst in Productinformatie door Nina Roos

Houten plakletters ter decoratie in het interieur

maandag 9 oktober 2017 19:00:07 Europe/Berlin

Houten plakletters in het interieur

Houten plaklettersLetters in het interieur blijven populair om de woning een persoonlijk tintje te geven. Met de letters kun je woorden, zinnen of speciale spreuken samenstellen die opvallen in huis. Daarnaast worden de letters vaak gebruikt om aan te duiden welke ruimte zich waar bevindt in huis. Door de letters WC bijvoorbeeld op de toiletdeur te hangen en de namen van de kinderen op hun slaapkamerdeur te plakken, is het in een oogopslag duidelijk welke ruimte er achter de deur schuilt.

Lees verder
Geplaatst in Productinformatie door Nina Roos

Smart numbers van Marbotic

woensdag 23 augustus 2017 20:22:08 Europe/Berlin

Marbotic smart nummers

Marbotic smart nummersKinderen komen steeds jonger in aanraking met mobiele telefoons en tablets. Van jongs af aan zien zij deze apparaten al veel om zich heen waardoor kinderen al heel vroeg handig zijn met een telefoon of tablet. Vaak proberen ouders het gebruik van een telefoon of tablet te beperken door een limiet per dag mee te geven, zodat kinderen dagelijks bijvoorbeeld maar een kwartiertje 'op de ipad' mogen.

Lees verder
Geplaatst in Productinformatie door Nina Roos

Smart letters van Marbotic

vrijdag 11 augustus 2017 10:34:21 Europe/Berlin

Marbotic smart letters

Marbotic smart lettersDe zomervakantie is begonnen, helaas laat het mooie zomerweer nog even op zich wachten. Een dagje naar de speeltuin, een pretpark of andere buitenactiviteit is hierdoor niet erg aantrekkelijk, waardoor kinderen op deze regenachtige dagen zich binnen moeten vermaken. Gelukkig hoeft het binnen spelen niet saai te zijn met de Marbotic smart letters, sterker nog het is leuk én ook nog eens leerzaam!

Lees verder
Geplaatst in Productinformatie door Nina Roos

Nieuw logo Charl's Toys

maandag 31 juli 2017 09:49:58 Europe/Berlin

Nieuw logo voor Charl's Toys & Gifts

 

Supertrots zijn wij op ons nieuwe logo!
Het vorige had nog een tachtiger jaren uitstraling en was toe aan een nieuwe look. Het clowntje is gebleven, maar heeft een ander uiterlijk gekregen. 

Ook de verpakking van onze artikelen hebben wij vernieuwd. Het eerste artikel dat in de nieuwe verpakking wordt uitgeleverd is de geluidspuzzel met boerderijdieren (CH713). Deze verwachten wij eind oktober weer in huis te hebben. 

Nog niet alle artikelen zijn leverbaar in de vernieuwde verpakking, want we hebben nog een groot aantal in de rode dozen. Pas als we (nieuwe) artikelen (her)bestellen, komen ze in de nieuwe verpakking.

Lees verder
Geplaatst in Nieuws door Charls Toys

Speelgoed dat altijd past in jouw koffer of strandtas!

woensdag 19 juli 2017 16:59:53 Europe/Berlin

Flexibel speelgoed past altijd in de strandtas

Scrunch ball icecream paarsVanaf volgende week hebben alle schoolkinderen in Nederland zomervakantie, waar lang naar uitgekeken wordt. Een vakantie naar het buitenland, stranddagjes en andere leuke uitjes staan al gepland dus laat het mooie weer maar komen! Door leuke activiteiten te plannen en speelgoed mee te nemen naar het strand of zwembad dan ben je ervan verzekerd dat de kinderen zichzelf prima zullen vermaken. Op deze manier kun je zelf ook heerlijk genieten van het mooie weer en de vrije dagen.

Lees verder
Geplaatst in Productinformatie door Nina Roos

Honden zwemmen met de SwimFin

maandag 26 juni 2017 10:47:16 Europe/Berlin

Honden zwemmen met de SwimFin


Lees verder
Geplaatst in Nieuws door Charls Toys
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5